Din varukorg är tom!

Sweeney: Bruins, Pastrnak "kommer att hitta en överenskomme

10/09/2017 0
BRIGHTON, Mass - Diskussionsnivån har sparkat upp mellan Bruins generalsekreterare Don Sweeney och JP Barry Billiga Boston Bruins hockeytröjor, agent för David Pastrnak de senaste dagarna, men det låter inte som att bollen har flyttat mycket i en riktning med en vecka för att gå tills öppningen av träningslägret.
 
Bruins har gjort ett par erbjudanden som kom in på 6 miljoner dollar per år för en långsiktig affär. Barry lämnade ett erbjudande till Bruins i slutet av förra veckan i åtta år som tros ha varit för minst $ 8 miljoner per. Så det finns ett brett mellanrum mellan B och en nyckel 21-årig begränsad fri agent som bröt ut för 34 mål och 70 poäng förra säsongen.
 
"Status quo there," sa Sweeney i början av rookie lägret på torsdag morgon. "JP och jag fortsätter att prata, och kommer fortsätta att prata och hitta en överenskommelse vid någon tidpunkt. Men det finns ingen tidtabell på det och inget som verkligen kan expandera på annat sätt än vad som har diskuterats har pågått. "
 
Sweeney tillade att han fortfarande tror att båda sidorna är fast beslutna att hålla nr 88 i Boston på lång sikt. "Det har aldrig varit någon avvikelse från den ståndpunkten, från organisationen eller från spelaren, eller någon annan indikation. [Vi behöver bara] för att hitta en affär som fungerar. "
 
Det är uppenbart att det fortfarande finns en chans att en kortare broöverenskommelse blir en möjlighet om de två sidorna bara inte kan komma överens om ett långsiktigt kontrakt, men det finns inga indikationer som är ett önskat alternativ för spelaren eller laget.
 
Med början av B: s rookiecamping börjar brådskan att gå lite högre med NHL-lägret en Hockeykläder vecka bort och Pastrnak förväntas vara en av de stora offensiva katalysatorerna på B: n tillsammans med ledande scorer Brad Marchand. Bruins är fortfarande nästan två veckor ut från den 18 september-preseasonöppnaren mot Montreal Canadiens i Quebec City. Det kommer att vara när Pastrnak verkligen börjar falla bakom sina lagkamrater om de två sidorna inte kan hamra något ut de närmaste tio dagarna.