Din varukorg är tom!

Stjärnor avmarkerar största sommarbehov genom överhettningssyste

16/07/2017 0
I en sommar av förändring kom stjärnornas största redecorating i mål Dallas Stars matchtröjor hockey.
Det var absolut nödvändigt.
Dallas lade till toppmålet tillgänglig på NHL-nivå i Ben Bishop, tog toppmålet tillgänglig i utkastet i Jake Oettinger, tillade en erfaren veteran att shore upp AHL-laget i Mike McKenna och anställde en heltids målvakt för Minderåriga i Jim Bedard.
Det är ganska en shoppinglista, men när du anser att organisationen rankades 29: e i mål-mot genomsnittet i NHL (3.17) och 28: e i AHL (3.49), var det mycket att göra.
"Jag är väldigt exalterad över det här året, säger målvakten Jeff Reese. "Jag är redo att komma igång."
Börja på toppen, var Bishop, 30, enorm. Under de senaste fem säsongerna rankar biskopen femte i mål - mot genomsnittet på 2,29, sjunde i segrar på 141 och sjunde i sparande procent på .920. Han är en legitim topp 10-målvakt i NHL. Det faktum att han ville komma till Dallas och gav stjärnorna en ganska hanterbar cap på 4,99 miljoner dollar är också betydande.
Det släpper Kari Lehtonen i backup rollen, och det verkar perfekt för den 33-årige som är i det sista året i sitt kontrakt. För alla de problem som stjärnorna hade i nätet förra säsongen (senast i spara procentandel vid .893), skrev Lehtonen siffror som inte var hemska med en 2,85 GAA och en .902 spara procent.
Att falla in i nr 3 plats är förmodligen McKenna. Den 34-årige är en veteran av 429 AHL-spel, som skickar en karriär GAA på 2,70 och en sparande procent av .913. Han ledde Syracuse Crunch till Calder Cup finalen förra säsongen och slutade med 13 playoff vinner, en 2,68 GAA och en .911 spara procent.
Åtminstone ger han Texas Stars en solid närvaro i nätet och en bra lärare för antingen Philippe Desrosiers eller Landon Bow. Desrosiers, 21, var 54: e valet (andra omgången) i 2013-utkastet och har en trevlig stamtavla. Men han blev flyttad till Norfolk i ECHL förra säsongen, medan friagent Bow, 21, gjorde ett starkt jobb för Stars 'ECHL-affiliate i Idaho. Bow färdig med 19 segrar, en 2,08 GAA och en .933 spara procent.
Båda förväntas slåss för AHL-tiden denna säsong.
Så hur är säsongen efter det? Stjärnorna har försökt att göra upp sitt goaltending-spel i utkastet och hade en uppsjö av unga netminders i deras utvecklingsläger i Frisco förra veckan. Markus Russu togs 163 i 2015, Colton Point togs 128 i 2016, och Oettinger togs 26: e totalt i 2017.
Oettinger betraktade den bästa målvakten i klassen 2017, och stjärnorna flyttade upp från 29 till 26 för att få honom. Minnesota-indianen är stor på 6-4, 212, och han kommer från ett starkt färskmanår på Boston University, där han gick 21-11-3 med en 2,1 GAA och .927 spara procent.
Reese sa att han var imponerad av Oettinger sällskap.
"Det är väldigt, väldigt sällsynt", när man frågade om Oetters hållfasta hand vid 18 års ålder. "Så långt som lugn och närvaro i nätet är det ett lugnande inflytande på en hockeyklubb, och han har det."
Oettinger kommer att gå tillbaka till Boston University i några år och hoppas kunna göra Team USA till World Juniors, så han har tid att bli ännu bättre. Att han är i denna position säger mycket om honom.
"Det var typ av alltid min plan att komma in där och vinna startjobbet och sedan vara killen", sa Oettinger. "Jag skulle inte säga att jag var förvånad, men det var välförtjänt och uppskattat att kunna spela så många spel."
Och som för World Juniors?
"Ta aldrig för givet en chans att eventuellt göra ett lag och potentiellt representera ditt land", sa Oettinger. "Det är alltid kul när du kommer att försöka spela för USA"
Oettinger har tid att utvecklas, i stor del, eftersom stjärnorna har gjort så många förändringar. General Manager Jim Nill anställde longtime Detroit målvakt, Jim Bedard och sa att Bedard kommer att tillbringa större delen av sin tid med Texas Stars, men också att hjälpa till att utveckla spelare som Oettinger. Reese sa att han gillar djupet i organisationen som skapats av de nya kropparna.
"Jimmy och jag har verkligen slog det av," sade Reese om Bedard. "Du har mycket erfarenhet där. Det finns inte mycket han inte har sett, det finns inte mycket jag inte har sett."
Reese sa att han fortfarande smeder sitt förhållande till biskopen. Men han sa att målvakten undertecknade ett sexårigt kontrakt som skulle få stabilitet i positionen.
"Den sexåriga termen tillåter oss att låta en kille som Jake eller Desrosiers eller Bow att ta sig tid och utveckla," sade Reese. "Ben tog tid, han vet allt om att ta tid. Så om du tittar på Jim Nills historia, Detroits historia, rusa de inte människor. Det gör att vi inte kan skynda de unga målvakterna."
Och om allt fungerar, kommer organisationen inte att behöva en annan sommar så här Hockeykläder under en lång tid framöver.