Din varukorg är tom!

San Diego Gulls Clinch en plats i Calder Cup Playoffs

17/04/2019 0
Anaheim Ducks AHL-affiliate, San Diego Gulls, har kvalificerat sig för Calder Cup Playoffs och kommer förhoppningsvis att göra en djup springning för koppen.
För första gången på flera år missade Anaheim Ducks Stanley Cup Playoffs med en mil och lämnade många fans besvikna. Med förändring i horisonten har vårt fokus flyttat till AHL-affiliate, San Diego Mulls. Efter att ha knappt missat utspelet i förra säsongen var 2018-19 deras säsong för att rätta sina fel och göra ett tryck för Calder Cup Playoffs.
 
Efter att ha tappat till San Jose Barracuda i reglement den 10 april höll dock deras skott i slutspelet i balans. En av två situationer behövde hända för att de skulle kunna klara en playoff-plats. Mullarna skulle behöva besegra Tuscon Roadrunners i deras första av två matcher eller Colorado Eaglesna skulle behöva förlora till San Jose Barracuda. Om de förlorade, och örnarna vann, skulle de sakna playoffs för andra säsongen i rad.
 
Tyvärr, efter att ha gjort en tappert ansträngning för att vinna mot Roadrunners, förlorade Mullarna i övertid. Lyckligtvis för dem, tidigare på kvällen, förlorade Colorado Eagles till San Jose i reglering, vilket gör att gulden officiellt klarar en plats i Calder Cup Playoffs.
 
På lördagen, under sin rygg till baksida i Tuscon, slutade San Diego sin säsong med en 4-3 seger mot Roadrunners. Med 80 poäng i 69 regelbundna säsongslekar, slutar de 3: e i Pacific Division och kommer att möta sina överstatliga rivaler, San Jose Baraccuda i första omgången av slutspelet.
 
han format för Calder Cup Playoffs är lite annorlunda än det typiska Stanley Cup Playoffs-format som vi alla brukar använda. I den första omgången av Calder Cup Playoffs, divisional semifinalerna, lagerna spelar i bästa av fem format. Om de går vidare till andra omgången, därifrån framåt, återgår formatet sedan till bästa av våra sju.
 
När San Diego Gulls möter San Jose Baraccuds i första omgången kommer spel 4 och 5 bara att spelas om det är absolut nödvändigt. Det första laget att vinna tre matcher i serien går vidare till nästa omgång. Mullarna har hemmalagets fördel i de två första matcherna, vilket kan tjäna till att gynna dem.