Din varukorg är tom!

Pittsburgh pingviner Phil Kessel Trade Rykten och Arizona Coyote

22/05/2019 0
Det verkar som om ungefär denna tid varje år sedan han förvärvades höll Phil Kessel-handel rykten sitt huvud genom isytan på PPG Paints Arena i Pittsburgh.
 
Den här gången kan rykten ha någon giltighet. Det verkar som att general manager Jim Rutherford är mer öppen för att handla sin stjärna 31-åriga högervinge för att söka nya betesmarker. Det har rapporterats att huvudtränaren Mike Sullivan är tröttsam av Kessels motspel och gjorde allt han kunde för att hålla laget tillsammans. Det fanns även spekulationer om att Kessel och Evgeni Malkin inte såg ögat mot ögat.
 
Det finns många lag som skulle älska att lägga till en beprövad scorer (även om han är smärta) till sin roster. Lag som behöver scoring kommer i åtanke mest.
 
Som Arizona Coyotes. Kessel ryktas att gå med sin tidigare assistent tränare Rick Tocchet (som var i Pittsburgh) är inte gamla nyheter. I juni förra året diskuterades också, men inget visade sig. Kan de coyoter som var en hemsk 28: e i NHL i poäng med bara 2,55 mål per spel, titta på att lägga till de begåvade framåt igen?
 
Den här gången verkar sannolikheten lite mer plausibel med Arizona-klubben saknar slutspelet med bara fyra poäng. Colorado lavin slutade starkt för att ta den sista vildkortsplatsen. Vilken generalsekreterare John Chayka av Coyotesna måste tänka är ... vad skulle det ta för att övertyga Kessel att komma till Arizona? Och vilka tillgångar skulle Chayka behöva ge upp för att få honom?
 
Om Kessel har Coyotes på sin lista över lag skulle han acceptera en handel till, Billiga 2018 Arizona Coyotes Herr hockeytröjor vem kan Yotes erbjuda för Kessels tjänster?
 
Ett förslag skulle kunna erbjuda unga höger Christian Fischer tillsammans med höger / vänster Richard Panik. Fischer har slutfört två år av sitt entréavtal och kommer att vara ett begränsat fria agent den 1 juli nästa år. Om han undertecknades skulle han förväntas få en upplåning och ett långsiktigt kontrakt i kanske 2-3 miljoner dollar. Panik är en obegränsad friagent och beroende på vem du pratar med kanske eller inte kan vara i Arizona-teamets framtida planer.
 
Fischer är bara 22 år gammal och har verkligen inte utvecklats offensivt. Vid 6 fot 2 och 214 pund är han bara den typ av spelare som skulle passa in fint i Pittsburgh. Han har inte precis bränt upp resultattavlan med bara 29 mål och 25 assisterar för 54 poäng i 157 matcher. Han har bara en 0,34 poäng per spelmedelvärde. På grund av sin storlek är han en bra defensiv spelare och kan krascha nätet. Coyotesna hoppades att han skulle kunna utvecklas till en spelare av typen Power Up som kunde likna Shane Doan.
 
Panik, 28 år gammal, har avslutat sitt tvååriga kontrakt på 5,6 miljoner dollar och kan också hjälpa pingvinerna med sin fysiska spelstil och att vara en överordnad straffmördare. Han har deponerat 22 mål och 30 assists för 52 poäng i 110 matcher med Coyotesna. Det kommer till en 0,47 poäng per spelmedelvärde. Han är en bra besittningsaktör med 51,8 procent Corsi-for och en +2.6 relativ Corsi.
 
Om det inte räckte för att locka pingvinerna, behåller koyoterna det 14: e övergripande valet i NHL-utkastet.