Din varukorg är tom!

Grant får första hat trick, Ducks top Blues

18/11/2019 0
Grant avslutade sitt första karriär-trick, lade till ett mål och en assist, och Anaheim Ducks slog St. Louis Blues 4-1 lördag kväll.
 
Det var bara det andra multigoal spelet i Grants 229-spelkarriär och först sedan 20 oktober 2017.
 
"Jag tror att det tog mig cirka 300 matcher i American (Hockey) League för att få ett hat trick," sa Grant. "Det är en cool känsla med säkerhet och något jag kommer ihåg."
 
 gjorde 37 räddningar när änderna snappade en femspel som förlorade.
 
 gjorde 21 räddningar för Blues, som hade sina nio-spel poäng strimma knäppt med sin första regleringsförlust sedan 26 oktober.
 
"Vi hade några chanser," sade Blues framåt. ”Vi hade många bilder på nätet jämfört med dem, men de resulterade inte i mål och det innebär att vi måste göra ett bättre jobb, antingen vara mer framför målvakten eller skapa fler andra och tredje möjligheter för andra killar."
 
Grants andra av spelet förhindrade ett Blues-rally genom att återställa Anaheims tvåmålsledning med ett oöverträffat korthänt mål på 7:20 av det andra. Grant stal passet för att skapa en avbrott och slå Binnington med en backhander mellan benen för att göra det 3-1.
 
"Vi börjar många gånger i vår D-zon och det är det viktigaste för oss," sade Grant. "Naturligtvis vill du kunna spela och använda dina offensiva förmågor och bidra, särskilt när vi har kämpat för att göra mål som lag, så det är alltid trevligt att få det."
 
Det var det fjärde korthållna målet för säsongen för ankorna. Blues har gett upp tre.
 
Grant avslutade hat tricket med ett tomt nät med 1:39 kvar.
 
"Det är stort", sa Ducks-tränaren Dallas Eakins. "Dereks effekt på resultattavlan är vanligtvis genom att hålla den utanför vårt nät. För honom att sätta tre Anaheim Ducks Herr hockeykläder i deras nät är uppenbarligen enorm för vår grupp. Vi tar poängen vart som helst vi kan just nu. ”
 
Getzlaf gav Ducks en 1-0 ledning fyra minuter in i matchen och slutade på ett perfekt utfört ge-och-gå med. Getzlaf har 39 poäng i 42 karriärspel mot St. Louis.
 
"När som helst du får tidigt på vägen hjälper", sade Getzlaf. "Du måste ta vad du kan få. Jonesy gjorde ett trevligt spel. Till och med Ricky () på det första spelet, han saktade ner det och slog mig kom sent och det fungerade för oss. ”
 
Grant gjorde det 2-0 vid markeringen 5:41 och utnyttjade omsättningen som orsakades av check. Det var Grants första mål på sex matcher.
 
"Fel kommer att hända," sa Blues-centret Ryan O’Reilly. "Uppenbarligen ett par som de utnyttjade direkt och jag tror att det gav dem förtroende."
 
Dunn fick Blues på brädet med en handled från toppen av den högra cirkeln för sitt tredje mål för säsongen på 3:14-markeringen i den andra perioden.