Din varukorg är tom!

Fyra nycklar att simma med hajarna

03/01/2019 0
San Jose Sharks Skador: Även om Sharks inte har några aktuella skador kommer Erik Karlsson att sitta ut de två närmaste spelen. Hans två-spel upphängning kom efter en olaglig kontroll till huvudet mot Austin Wagner av Los Angeles Kings. Han är berättigad till avkastning på söndag mot Edmonton Oilers.
 
Anaheim gick inte in i rasten på mycket av en hög anteckning och förlorade sina sista 3 matcher på vägen. Från och med idag sitter Anaheim i den första Wild Card-positionen med 43 poäng, bara fyra poäng bakom Calgary Flames.
 
Anaheim kan hoppa tillbaka till minst tredje plats med en seger över Sharks och en Vegas-förlust till Colorado i reglering. San Jose kommer att vara utan försvarare, Erik Karlsson på grund av en tvåspelsspänning för en stor hit till Los Angeles Kings framåt i sitt sista match före pausen.
 
Medan vår rivalitet med San Jose är lite tämnad jämfört med den med Los Angeles, gör Kaliforniens rivalitet alltid en underhållande matchup. Så länge Anaheim kan innehålla San Jose stora vapen och spela ett smart spel, kan ankorna komma tillbaka i vinnarkolumnen innan de möter en annan Pacific Division fiende i Arizona Coyotes på hemis lördagskväll.
 
Anaheim Ducks Player to Watch-Ondrej Kase: Depre Anaheim Ducks uppenbar brist på kriminalitet på sistone har Ondrej Kase tappat upp det. Han är bara några punkter blyg av att medge en poäng per spel. Om ängarna vill återkräva brottet i kväll, kommer det att börja med unga Kase.
 
San Jose Sharks spelare till Watch-Timo Meier: På bara 22 år gammal har den unga högerkanten varit en av Sharks toppspelsproducenter den här säsongen. Det är sällsynt att hans namn inte står på notteckningen.
 
Spela med känslor, men låt det inte bli bättre av dig: Anaheim har under de två första mötenna i år haft många straff. Det är verkligen inte så överraskande eftersom vi tenderar att vara ett av de mer straffade lagen i ligan men mot en snabb och farlig förseelse ledd av killar som Evander Kane, Timo Meier och Logan Couture, kan påföljderna vara mycket kostsamma.
 
Hitta ett sätt att återkräva brottet: När det gäller brottet är två, 1-mål-ansträngningar och stängs av för att avsluta resan resa ganska bra med tanke på att Anaheim hade fyra pluspoäng i sex av sina tio sista matcher i december. Varje lag har sina nedgångar men det har bevisats gång på gång den här säsongen, ett eller två målspel kommer inte alltid att skära det. Anaheim behöver hitta sätt att komma till en något inkonsekvent Martin Jones tidigt.
 
Gör din forskning: Varje gång du hoppar in i hajinfekterade vatten är det bra att göra din forskning. Anaheim Ducks måste veta vad de är emot. Sharks är bara en punkt före ankorna i ställningarna, och om de vill ha ett framgångsrikt satsning i Shark Tank, måste de studera motståndarens beteende.