Din varukorg är tom!

Erik Karlsson handel till Pacific Division är mycket nära

30/08/2018 0
Hela sommaren har NHL och dess fläkt varit på Erik Karlsson Watch Anaheim Ducks Herr matchtröjor hockey. Var kommer han att landa och hur mycket debatt har rasat med fans som försöker se om locket och framtidsutsikterna kan fungera för sina lag. Tja när vi närmar oss augusti kan vi äntligen få ett svar och det är inte Anaheim Ducks.
 
Jag har önskat och hoppas hela sommaren att Anaheim Ducks GM Bob Murray hade några knep på hans ärm. Att han skulle lägga ligan på varsel genom att förvärva den största defensiva fisken på dammen för att sätta ankorna över toppen. Om den här rapporten ska tros ser det ut som att Murray tog sin stav och rullade och gick hem.
 
Eklund hade Kevin Allen från USA Today på sin podcast igår. Under podcasten som du kan lyssna på och läsa om här: Allen släppte den här bombshallen. "Slutsatsen av flera chefer är att Karlsson-avtalet kommer att bli gjort de närmaste dagarna."
 
När han frågade vidare vilka lag han hade hört mest om hänvisade han till Vancouver Hockeykläder, Vegas och San Jose. Om så är fallet kan vi titta på hur detta bryter ner och ännu viktigare vad det betyder för Anaheim Ducks.