Din varukorg är tom!

Boston Bruins 3 unga spelare att titta på den här säsongen

31/07/2018 0
Boston Bruins roster är fylld med talang. Det finns massor av unga spelare som kan bli bra spelare Billiga Boston Bruins hockeytröjor. Vi såg redan förra säsongen att Bruins kunde bli utmanare under de kommande åren.
 
Förra säsongen var tänkt att vara en återuppbyggnadstid för Bruins. Slutspelet var en dröm som vissa fans tyckte var omöjligt.
 
Bruins chockade NHL genom att ha en bra årstid. De verkade byggda för en lång playoff run.
 
Tyvärr blev Bruins Stanley Cup-drömmarna korta i andra omgången av slutspelet. Fortfarande förra säsongen var en säsong av framsteg. Bruins insåg att de har massor av unga spelare som skulle kunna utvecklas till några av NHL: s bästa.
 
Anders Bjork visade tidigt på förra säsongen att han kunde vara ett värderingsvärde. I 30 matcher hade han 4 mål och 8 assisterade och visade att han kan utföra i NHL. Han spelade på 1: a och 2: a raden och gelled bra med sina lagkamrater.
 
Tyvärr slutade Bjorks säsong tidigt på grund av skada. Så Björk ser ut att vara hälsosam i år.
 
Det blir intressant att se var Bjork glider in. Bruins borde inte dela upp första raden, och Jake DeBrusk visade att han skulle bli en stjärna. Jag tror att Bjork kan börja på Bruins tredje linje.
 
Han skulle få jobba tillbaka, och om han börjar spela väldigt bra kunde Bruins bara flytta honom Hockeykläder.
 
Med en hel säsong tror jag att Bjork kan lägga upp några fina nummer. Nästa säsong ska han visa att han är en topp 6 framåt.