Din varukorg är tom!

Backes räknar med bättre hälsa, lycka till sig själv, Bruins

20/08/2018 0
David Backes förväntar sig att sakerna är ganska annorlunda för sig själv och Boston Bruins den här säsongen hockeytröjor.
 
"Vi hade mycket misslyckade skador, mycket missad tid som var typ av enstaka typförekomster", sade den 34-årige på onsdagen mellan matcher på Da Beauty League, en 4-på-4 sommarliga för spelare med anslutningar till Minnesota. "Så jag ser fram emot en heltäckande säsong, går i skyttegravarna, går i några spel och blir djupt i [Stanley Cup] Playoffs.
 
"Det finns ingen tvekan i mitt sinne, jag skulle lägga pengar på det, att det här året är bättre."
 
Backes missade 25 matcher förra säsongen, inklusive 17 på grund av divertikulit, vilket är inflammation längs tarmarnas väggar och efterföljande operation för att avlägsna 10 tum av hans tjocktarm. Han suspenderades tre matcher den 7 mars för störningar mot Detroit Red Wings framåt Frans Nielsen och missade fem matcher efter att ha skurits av en skate 17 mars mot Tampa Bay Lightning.
 
Han sa att chansen är att sådana saker inte kommer att upprepa den här säsongen.
 
"Jag lägger den i perspektiv," sa Backes, som hade 33 poäng (14 mål, 19 assisterar) i 57 matcher. "Du har kolonkirurgi - det kommer inte att hända i år. Chanserna säger att du får ditt ben skuren av en skridsko, som inte hade hänt om 12 år (som en NHL-spelare). En suspension som [hade] har aldrig hänt tidigare.
 
"Så alla saker som bara händer under en säsong - mina pengar är inget av det som händer i år."
 
Bruins behandlade skador på andra viktiga spelare, inklusive centra Patrice Bergeron (bruten fot, underkropp) och David Krejci (bakkropp), som missade 18 matcher. Trots det slutade de andra i Atlanten och Eastern Conference med 112 poäng, en bakom Tampa Bay Lightning. Boston förlorade till Tampa Bay i fem matcher i Eastern Conference Second Round.
 
En skillnad Backes kan räkna med att den här säsongen har nya lagkamrater. Framåt Riley Nash, Tim Schaller och Austin Czarnik lämnade som fria agenter, liksom försvarare Nick Holden. Framåt Rick Nash är en obegränsad fri agent oavgjort om han fortsätter sin NHL karriär. Framåt Brian Gionta har inte skrivits om igen. Boston tecknade framåt Chris Wagner och Joakim Nordström, och försvarare John Moore.
 
Utöver dessa tillägg sa Backes att Bruins kommer att se till de unga spelare som steg upp förra säsongen för att göra det igen Billiga Boston Bruins hockeytröjor.
 
"Det är ett tillfälle för dessa killar att snälla ta tag i laget och använda sin ungdom tillsammans med den erfarenhet vi fortfarande har och vända om till det bästa laget och att vinna fler spel för en djupare körning", sa Framåt, som växte upp i Spring Lake, Minnesota. "Det är målet."