Din varukorg är tom!

Att stödja ett team som inte förväntas strida om en titel kräver

31/10/2019 0
Varje NHL-team genomgår en ombyggnadsprocess, speciellt eftersom lönekapaciteten infördes som ett resultat av lockout 2004-05. Det är exakt hur locket och utkastet för den delen är avsett att fungera: de goda lagen betalar (och ofta betala för mycket) sina stjärnspelare under deras strid för att hålla gruppen tillsammans under sina primes. De ger upp goda framtida tillgångar som höga utkast till val och lovande möjligheter för "win-now" -stycken som kan hjälpa dem omedelbart.
 
Sedan träffar dessa främsta spelare den åldrande kurvan och börjar sjunka medan de fortfarande betalas snyggt. Bristen på höga utkast till val och goda framtidsutsikter innebär att lag inte kan ersätta talangen Billiga 2018 Anaheim Ducks Herr hockeytröjor, långsamt slösas ut när bra spelare blir äldre. Så småningom (åtminstone, något kompetent hanterade lag), använder dessa tidigare-prime-team sina höga utkast till val och förvärvar tillgångar för att slå av den gamla vakten. Cykeln börjar på nytt.
 
Anaheim Ducks faller för närvarande i ombyggnadskategorin. Tja, mindre ombyggnad och mer "omverktyg". Vad är skillnaden? För de flesta är en fullständig ombyggnad en franchise som bottnar ut i ställningen och samtidigt säljer eventuella kvarvarande goda tillgångar de har för framtiden.
 
The Ducks var bara den sista säsongen på botten och plockade nionde totalt i Entry Draft 2019, deras högsta val sedan 10: e totalt i Entry Draft 2014, och förvärvade vad Bob Murray och Co. hoppas kommer att bli lagets eventuella elit, nummer ett centrum inom en nära framtid i Trevor Zegras.