Din varukorg är tom!

Antti Raanta, OT mål lyft Arizona Coyotes till femte raka seger

05/11/2018 0
GLENDALE, Ariz. - För fyra raka spel var Arizona Coyotes (7-5-0) i förarplatsen.
 
På fredagen var det mer som Coyotesna hängde på bakluckan på en snabbkörningsbil. Men på något sätt kom de till deras destination, och vann sitt femte raka spel som avgränsades av en Michael Grabner övertidsvinnare, 4-3, över Carolina orkanerna.
 
"De är inte alla Oscars vinnare," sa Brad Richardson. "Det var väldigt fult. Men vi drog av det 2018 Arizona Coyotes Herr matchtröjor hockey, så det är bra. Vi har definitivt hållit på för kära liv, fick övertid och vann sedan. Så vi tar det. "
 
Arizona var utstött 51-25, vilket markerade både det högsta antalet skott som tillåts denna säsong och det minsta antalet skott som togs i år för Coyotes. Detta trots att de kom ut ur portarna varma med tre mål i spänningen på 3:45 i den första perioden för att göra det 3-0.
 
Coyotesna har först-målsmål från Richardson (shorthanded), Brendan Perlini (på kraftspelet) och Nick Cousins ​​(jämn styrka) men gav upp ett mål till tidigare Coyote Jordan Martinook under den andra perioden för att ta en 3-1-ledning till paus. Hurricanesna scorade på 13:42 och 14:22 i tredje för att binda upp det med mål från Andrei Svechnikov och Jordan Staal, och det tvingade OT.
 
Grabner scorade på ett foder från kusinerna på 1:17 i extraramen, och Coyotesna flyttade till 5-0 denna säsong när de ledde efter två perioder.
 
"Vi smulrade inte, vilket är trevligt," sa Tocchet. "Förra året ... skulle vi troligen ha smulat. Speciellt första halvåret. "
 
"Jag tror att du kan berätta på bänken att vi inte verkligen panikar," sa Grabner. "Det var trevligt att se och självklart är de två punkterna den största delen som vi kom hit."
 
Raanta gav tre mål, men gjorde fortfarande 48 sparar. Han var en stor del av Coyotes framgång på fredagen, som han och backup goaltender Darcy Kuemper har varit hela säsongen. Raanta s spara procent förbättras till .928 i vinnaren.