Din varukorg är tom!

Änder når halvvägs utställningsspel med många frågor, få svar

24/09/2018 0
Tiden för att få fart på Ducks nya hastighetsspel är till hands. Efter en rematch måndag med coyoterna Hockeykläder vid Honda Center spelar ankorna värd för kungarna på onsdag och besöker de häftiga gränserna för Staples Center nästa lördag.
 
Coach Randy Carlyle sa att de sista två utställningarna skulle vara inställningar för den vanliga säsongöppnaren mot Sharks i San Jose. Det förväntas att endast spelarna som är avsedda för Ducks "Open-Night Roster" kommer att spela i de två matcherna mot kungarna.
 
Efter på varandra följande nederlag till hajarna för att öppna utställningsspel tycktes ankorna behöva allt arbete de kunde få innan de mötte dem för riktigt. Det är svårt att mäta ett lags effektivitet när dess uppställning består av en blandning av veteraner och ungdomar, men änderna såg ofta ojämn.
 
"Tränare har inte tid," sa Carlyle. "Det bästa vi kan säga är att vi inte panikar av det som bara har skett. Vi ser tillväxt. Vi vet att det tar tid att få 23 killar, och i detta fall förstår 50-något killar (i träningsläger) de subtila sakerna som äger rum och gör det. "
 
Omsättning och defensiva uppdelningar har oroat Carlyle. Anknytningen mellan Ducks försvar och deras framåt har inte varit så stark som önskat, men kanske mycket av det har haft att göra med sina lappmatcher på förlusterna 4-1 och 7-3 till Sharks.
 
Inte alla ankorens bortfall kan fastas på en position i lineupen eller på utsikterna. Det har varit gott om skuld att gå runt, inte att Carlyle skulle stifta den på någon på plats eller med namn. Han pratade med vissa specifika saker, eftersom han kritiserade ängelspelet 2018 Anaheim Ducks Herr matchtröjor hockey.
 
"Vi är mycket mer aggressiva i den neutrala isen," sa han. "Vår neutrala is har varit en av våra starkaste drag under de senaste spelen, när det gäller att leka till ett system har vi genomfört en liten förändring till. Vi har funnit att vi har kunnat vända några puckar över och ge oss en viss övergång.